Converse All Star Opruiming • Je kunt het ophalen op www.schoenenjog.com

  De Converse All Star Opruiming is altijd al een canvas geweest voor nieuwe materialen en concepttesten. De Polartec-verbindingen die we zagen, brengen enkele weerklare opties voor de Chuck-loyalisten, maar hier zijn een paar suede-paren die precies passen in de categorie Lifestyle; een romig licht-beige en een donker zwart paar beginnen de officiële Converse-dealer te raken,

  Hopelijk kunnen stripfans hun aandacht afleiden van de huidige Comic Con-dekking om deze verleidelijke sneakerset te bekijken, die helden uit het DC-universum haalt en ze op een bepaald Converse All Star Online Kopensilhouet plaatst. Batman, Superman, Wonder Woman, The Joker en zelfs de hele Justice League komen opdagen voor de set, die nu in de winkel verkrijgbaar is.

  De Sneaker-cultuur is tegenwoordig zo doordrenkt van hiphop dat het nooit te verrassen is om een ​​merk te zien werken met een artiest die de grafieken van het Bilboard domineert. Of dat nu de overblijfselen zijn van de early aughts sneaker boom of de hold-over van Converse All Star Sale nlmadness, het is altijd een goede ontwikkeling wanneer een merk afwijkt van de norm. Gelukkig hebben we nog steeds Converse om uit te breiden en samen te werken met enkele van de meer iconische bands van de afgelopen decennia, zoals hun meest recente koppeling met Black Sabbath bovenop de immer klassieke Chuck Taylor All Star.

  Anderson brengt hetzelfde niveau van cleane en moeiteloze stijl naar de Converse All Star Sale Nederland, elk gedaan in speciaal aangepaste constructies en met illustraties van een van zijn favoriete bordafbeeldingen uit het verleden. De kunst van Evan Hecox is te vinden op de tong van elk gerecycled poly-katoen canvas-geconstrueerd model, inclusief de Chuck Taylor Hi in zwart-wit en de One Star Ox in lichtgeel, terwijl de kunstenaar ook een nieuw stuk creëerde dat op elk van hen te vinden was binnenzool.

  Na een opvallende samenwerking van Tyler, de maker, is de Converse All Star Waar te Koop een van de meest trendy modellen uit alle eenvoudige, vulgeleidende sneaker-opties die er zijn deze herfst. Nu zou de One Star zijn populariteit snel moeten voortzetten met behulp van deze nieuwe mid-top-edities in een premium constructie en fall-ready colorways. Met dezelfde hoogwaardige en comfortabelere zoolconstructies als de Converse Chuck Taylor 70s, ontvangt de One Star Mid ook premium geborsteld suède over de bovenkant van je pick-up van Fern Green of Egret (gebroken wit).