Nike Air Huarache Aanbiedingen • Klik hier voor meer informatie: www.apparentshoe.com

  De tenure van de Laatste Nike Air Huarache als het startmodel van Nike Sportswear is waarschijnlijk afgelopen. Het silhouet is sindsdien vervangen door andere Huarache-silhouetten die nieuwe technologie en moderne vernieuwingen laten zien, maar dat betekent niet dat de 1991-klassieker van Tinker Hatfield niet zo zeer deel uitmaakt van de magie die bij NSW is overkomen. De beweging heeft de Swoosh de gelegenheid gegeven om de retro in een aantal lifestyle-looks aan te kleden, zoals deze recente "Black Snakeskin" -druppel. Synthetisch slangenleer raakt de overlays voor een gedurfde afwerking terwijl een meer traditionele zwarte neopreen het grootste deel van het bovenwerk vormt voor dat kenmerkende slip-on comfort.

  De Nike Air Huarache Aanbiedingen krijgt deze zomer behoorlijk in het roze voor deze nieuwste editie, alleen voor de dames in een hoog contrast zwarte en neonroze colorway. De 'Pink Blast' neopreen basis is gelaagd met zwart synthetisch leer, krijgt een geperforeerde behandeling voor een unieke kwaliteit aan het klassieke hardloop silhouet.

  Nike Sportswear weet dingen interessant te houden voor de Nike Air Huarache Goedkoopste met unieke nieuwe kleurstellingen zoals deze die je vandaag ziet. Ontworpen voor de dames, deze Air Huarache heeft een uiterlijk dat niet helemaal lijkt op alles wat we ooit eerder hebben gezien op het beproefde silhouet, gebouwd met een bovenwerk van gestructureerd textiel in een uniek kleurenblok van gebroken wit neopreen met donkere en lichte tinten roze, afgewerkt met zwart voor de rubberen Huarache-hielkap.

  Deze nieuwste look voor de Nike Air Huarache Dames Kopen doet denken aan "Bordeaux", dankzij de combinatie van zwarte, donkergrijze en kastanjebruine tinten. De originele Huarache-hardloper lijkt inderdaad een beroemd kleurenschema te lenen van de eerste Air Jordan om Huarache-technologie, de Air Jordan 7, te gebruiken met deze Bordeaux-achtige uitstraling. Officieel, 'Night Maroon' voor de schaduw van kastanjebruin op de bootie van Huarache, heeft de nieuwste colorway van de klassieke loopschoen ook zwart gaas en antraciet synthetisch leer, terwijl de tussenzool contrasteert in helder wit.

  De Nike Air Huarache Heren te Koop is nu verkrijgbaar. De remixen van Huarache zijn een welkome aanvulling geweest op de originele opstelling van Tinker Hatfield, met een aantal nieuwe functies die op een aantal manieren het profiel van de iconische Nike Air Huarache afzwakken. De Nike Huarache Ultra biedt de meest ademende weergave en toch nog net op tijd voor de warmste maanden, omdat het gaas met ventilatieopeningen bovenin verkrijgbaar is in 5 exclusieve dameskleuren.